Populärt just nu

  • 2 025,00 SEK
    I lager

    Exklusiv rutig pashmina sjal. Handvävd i ren kashmir. Färgerna matchar varandra snyggt. Halsduken är en mångsidig accessoar för alla tillfällen. Pashmina sjalar och halsdukar är en mångsidig accessoar för alla tillfällen och ett måste i varje garderob som du kan njuta av länge. Pashminan är fjäderlätt vävd av extra tunna garn som bara kan vävas för hand.

    2 025,00 SEK

Recent Articles

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
pashmina sjalar i många färger

Handvävda filtar och plädar i kashmir

Handvävda filtar och plädar i kashmir

Vi är stolta över att kunna presentera vår nya kollektion av handvävda filtar och plädar på vår avdelning för heminredning. Vävda i en läcker blandning av kashmir och ull. Direkt från Nepal till ditt vardagsrum. Våra vävda plädar är designade med hänsyn till den skandinaviska traditionen för kalla färger och minimalistisk design, dock med en tydlig referens till det asiatiska ursprunget. Perfekt som filt till soffan eller sängen.

Plädarna är 190 x 140 cm och twillvävd i två harmoniska färger som ger den en vacker textur. Perfekt till vardagsrummet, sovrummet, uterummet eller terrassen. Ta in ett stycke asiatisk vävkultur i ditt hem. Filtar och plädar i ull präglas av att både kunna användas eller pyntas med. De är nämligen också funktionella accessoarer som man kan mysa in sig i och värma sig med.

En pläd eller en filt i kashmir är den perfekta gåvan.