Bästsäljare

Populärt just nu

  • 1 745,00 SEK
    I lager

    Exklusiv rutig pashmina sjal. Handvävd i ren kashmir. Färgerna matchar varandra snyggt. Halsduken är en mångsidig accessoar för alla tillfällen. Pashmina sjalar och halsdukar är en mångsidig accessoar för alla tillfällen och ett måste i varje garderob som du kan njuta av länge. Pashminan är fjäderlätt vävd av extra tunna garn som bara kan vävas för hand.

    1 745,00 SEK

Information

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Visa produkter av varumärket Glen Prince

Glen Princes kollektioner bygger på brittisk tradition och värderingar. Deras produkter är uppskattade över hela världen som något som representerar det bästa av brittisk design och tillverkning.

Glen Prince of Great Britain är ett brittiskt familjeföretag som grundades av Paul Lovell och hans son Mark Lovell 1990. Företagets huvudkontor ligger i Yeovil i sydvästra England, där ett team koordinerar design, försäljning och leveranser till alla Glen Princes marknader över hela världen. Glen Princes kollektioner bygger på brittisk tradition och värderingar. Deras produkter är uppskattade över hela världen som något som representerar det bästa av brittisk design och tillverkning.


Glen Prices kashmir och lammulls halsdukar och sjalar är flaggskeppsprodukter i Glen Prince kollektionen. Glen Prince använder kashmir av högsta kvalitet, och hundratals år av tradition och kompetens ingår i hela produktionen.


Sommaren 2010 lanserade Glen Prince sin första lättvikts vår/sommarkollektion som erbjuder kunderna lättvikts halsdukar och sjalar. Deras vår/sommarkollektioner är nu uppskattade för sin mångfald av design och vackra materialkombinationer.


"Glen" är det skotsk-keltiska ordet för dal och "Prince" väcker landets kungliga arv till liv. Sammansättningen av de två orden "Glen Prince” representerar de brittiska traditionerna med rätta.

Mer
per sida
Visar 1 - 21 av 192 resultat