Populärt just nu

  • 2 025,00 SEK
    I lager

    Exklusiv rutig pashmina sjal. Handvävd i ren kashmir. Färgerna matchar varandra snyggt. Halsduken är en mångsidig accessoar för alla tillfällen. Pashmina sjalar och halsdukar är en mångsidig accessoar för alla tillfällen och ett måste i varje garderob som du kan njuta av länge. Pashminan är fjäderlätt vävd av extra tunna garn som bara kan vävas för hand.

    2 025,00 SEK
Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
pashmina sjalar i många färger

Köpevillkor


Följande köpe- och leveransvillkor gäller för alla leveranser från PashminaWear. Villkoren gäller i de fall där det inte finns någon annan skriftlig överenskommelse mellan köparen och PashminaWear.

Köpe- och leveransvillkor gäller under Köplagen. När du handlar på PashminaWear ingås alla transaktioner och avtal på danska. Handel och avtal med barn och ungdomar under 18 år kan endast ingås av föräldrar eller annan myndig person som lagligen kan handla för barnets eller den unges räkning.

När du handlar på pashminawear.se handlar du med:

PashminaWear
Rolighedsvej 45B st
8240 Risskov
Danmark
CVR: 29 02 50 02


Priser
Alla priser är i svenska kronor inkl. 25 % moms. Vi tar förbehåll för prishöjningar, slutsålda varor samt tryckfel.

Leveransvillkor
Leveranstider varierar 1-3 vardagar efter att vi har fått din betalning.

Det är din plikt som kund att kontrollera varorna vid mottagandet. Är det de varor du beställde, och i samma mängd och tillstånd. Om inte, ska du kontakta PashminaWear omgående.

Frakt
Alla försändelser skickas gratis med PostNord.

Din beställning skickas när alla varorna har packats och är redo för leverans.

Varorna anses vara levererade när PostNord har levererat varorna till leveransadressen som har angetts vid köpet och du har mottagit varan och skrivit under. Alla försändelser är försäkrade av PashminaWear. Om du upptäcker skador på paketet ska du vid mottagandet informera PostNord om detta och omedelbart kontakta kundservice@pashminawear.se.

Betalning 
Alla priser på PashminaWear är inkl. moms. Vi drar inte pengar från ditt konto förrän varorna skickas. Vi erbjuder följande betalningsalternativ:

Visa, Mastercard och Maestro. Betalning görs på en krypterad och säker anslutning direkt till Nets, och som endast du och Nets kan läsa. Det finns alltså ingen annan som kan se eller spara information om dig. När du betalar med kreditkort är du alltid skyddad mot missbruk. Du har alltid möjlighet att vägra betalning när du får din betalningsöversikt. Du har ingen självrisk om ditt kreditkort skulle missbrukas i en nätbutik som använder SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalningssystem.

Du får ett mejl när varan skickas med faktura och leveransinformation.

Ångerrätt/Byte
Du har 28 dagars ångerrätt när du handlar hos PashminaWear. Ångerrätten gäller från den dag då du får din vara.

Ångerrätten kan endast utnyttjas om varan återlämnas i samma skick som den mottogs. Var också noga med att packa returvaran så att standardförpackningen inte skadas. Om varan har använts faller varans värde snabbt, och du får därför ett avdrag på priset efter PashminaWears värdering.När ångerrätten utnyttjas ska du själv betala portot för att returnera varan.

Varan ska skickas till:

PashminaWear
Rolighedsvej 45B st
8240 Risskov
Danmark

Du kan inte ångra genom att vägra att ta emot varan hos PostNord. Om du ångrar ditt köp återbetalas köpeskillingen när vi har fått tillbaka varan och kontrollerat att den uppfyller reglerna som gäller för ångerrätt. Återbetalning sker genom överföring till ditt bankkonto. Du måste bifoga alla papper där namn och ordernummer ses tydligt så vi kan se vem paketet kommer ifrån.

NB! Vi tar inte emot paket som skickas med efterkrav. Dessa skickas retur till dig som avsändare. Vid byte ska du själv betala frakten för att varor skickas till dig igen.

Garanti
Om varan är skadad, kan du skicka ett mejl till oss med en beskrivning av skadan, så återkommer vi snarast möjligt med information om hur vi löser detta.

Det kan innebära att du antingen får varan reparerad eller utbytt, återbetalning eller prisavslag beroende på den specifika situationen. Detta förutsätter naturligvis att klagomålet är berättigat, och att felet inte beror på felaktig användning av varan eller annat skadevållande beteende.

Du måste klaga inom rimlig tid efter att du har upptäckt varans fel. Kom därför ihåg att spara din faktura ifall problem skulle uppstå. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader som du kan ha i samband med att returnera produkten när klagomålet är berättigat. I praktiken är det lika med det billigaste leveranssättet.

Tänk på att varan alltid måste returneras i säker förpackning och du ska ha ett kvitto för transporten så att vi kan ersätta dina leveranskostnader.

Personuppgifter

På PashminaWear är din information konfidentiell och kommer att behandlas i enlighet med lagen gällande personuppgifter.

För att kunna ingå ett onlineavtal med PashminaWear måste du registrera dig med följande personuppgifter:

• Namn 
• Adress  
• E-post adress 

Vi registrerar dina personuppgifter för att kunna leverera varor till dig. Personlig information registreras hos PashminaWear och raderas endast om kunden så önskar. Det är dock ett krav enligt redovisningslagen att informationen sparas i minst 5 år. När vi samlar in personlig information via vår hemsida säkerställer vi att det alltid sker med ditt uttryckliga medgivande, så att du informeras om exakt vilken information som samlas in och varför.

PashminaWear är registeransvarig och är de enda som har tillgång till de uppgifter som registreras om dig. Vi sparar inte krypterad kundinformation och vi skickar inte krypterad kundinformation.Information som ges till PashminaWear överförs eller säljas aldrig på något sätt till tredje part, och vi registrerar ingen känslig personlig information.

Som registrerad kund hos PashminaWear har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att ta del av de uppgifter som registreras om dig. Dessa rättigheter är säkrade enligt lagen om integritetsskydd och alla hänvändelser om detta riktas till PashminaWear via e-post: kundservice@pashminawear.se.

PashminaWear förbehåller sig rätten att då och då skicka e-post till tidigare kunder, men du kan alltid avanmäla dig igen.

Force majeure
Vid force majeure upphör PashminaWears skyldigheter. Om perioden under force majeure är längre än 2 månader har både du och PashminaWear rätt att säga upp avtalet utan att det i sådana fall finns en skuld som skadevållaren ska betala. Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom bland personal, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta sker hos företaget eller hos dess leverantörer.

Reservation för ändringar
PashminaWear förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de villkor som gäller för denna webbplats. Det är viktigt att du håller dig underrättad om eventuella ändringar.Produktbilder kan variera i förhållande till den faktiska produkten.