Populärt just nu

  • 2 025,00 SEK
    I lager

    Exklusiv rutig pashmina sjal. Handvävd i ren kashmir. Färgerna matchar varandra snyggt. Halsduken är en mångsidig accessoar för alla tillfällen. Pashmina sjalar och halsdukar är en mångsidig accessoar för alla tillfällen och ett måste i varje garderob som du kan njuta av länge. Pashminan är fjäderlätt vävd av extra tunna garn som bara kan vävas för hand.

    2 025,00 SEK
Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.
pashmina sjalar i många färger

Om PashminaWear

Företaget

PashminaWear - exklusiva sjalar och halsdukarPashminaWear grundades för att sälja handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet för kvinnor. Vi handlar direkt med tillverkarna som vi fortlöpande har nära kontakt med.

Våra leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som vi är. Detta försäkrar oss om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Detta försäkrar oss om att vi kan garantera 100 % för de varor vi säljer.

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir inte kan upplevas på nätet utan måste kännas med händerna, erbjuder vi fri frakt på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till förväntningarna är det gratis att returnera den. Detta är vår nöjdhetsgaranti.