Bästsäljare

Populärt just nu

  • 2 025,00 SEK
    I lager

    Exklusiv rutig pashmina sjal. Handvävd i ren kashmir. Färgerna matchar varandra snyggt. Halsduken är en mångsidig accessoar för alla tillfällen. Pashmina sjalar och halsdukar är en mångsidig accessoar för alla tillfällen och ett måste i varje garderob som du kan njuta av länge. Pashminan är fjäderlätt vävd av extra tunna garn som bara kan vävas för hand.

    2 025,00 SEK

Information

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Visa produkter av varumärket CASHMERE CULTURE

CASHMERE CULTURE är en unik italiensk-nepalesisk tillverkare av kashmir av sublim kvalitet. De är baserade i Katmandu och företaget samarbetar med ledande internationella varumärken inom modebranschen, och varje år kreerar de sin egen exklusiva kollektion.

CASHMERE CULTURER är en unik italiensk-nepalesisk tillverkare av kashmir av sublim kvalitet. De är baserade i Katmandu och företaget samarbetar med ledande internationella varumärken inom modebranschen, och varje år kreerar de sin egen exklusiva kollektion. Deras djupa kunskap om råvaror, den unika upplevelsen av hantverket och en brinnande önskan att hålla jämna steg med marknadens växlande behoven för lyxmode är alla kännetecknande och väsentliga delar av CASHMERE CULTUREs filosofi.


Alla pashmina plagg från CASHMERE CULTURER vävs i ren kashmir från Mongoliet och Tibet där den bästa kvaliteten finns.

Mer
per sida
Visar 1 - 21 av 631 resultat