Bästsäljare

Populärt just nu

  • 1 405,00 SEK
    I lager

    Mycket elegant rosa pashmina sjal vävda i kypert. Pashmina sjalar och halsdukar är en mångsidig accessoar för alla tillfällen och ett måste i varje garderob som du kan njuta av länge. Sjal är fjäderlätt vävd av super tunna trådar som bara kan vävas för hand. Sjal är 2-trädigt, vilket gör det extra mjuka.

    1 405,00 SEK

Extrapriser

Information

Nyheter

Følg PashminaWears opslagstavle Kendte i pashmina på Pinterest.

Visa produkter av varumärket CASHMERE CULTURE

CASHMERE CULTURER är en unik italiensk-nepalesisk tillverkare av kashmir av sublim kvalitet. De är baserade i Katmandu och företaget samarbetar med ledande internationella varumärken inom modebranschen, och varje år kreerar de sin egen exklusiva kollektion.

CASHMERE CULTURER är en unik italiensk-nepalesisk tillverkare av kashmir av sublim kvalitet. De är baserade i Katmandu och företaget samarbetar med ledande internationella varumärken inom modebranschen, och varje år kreerar de sin egen exklusiva kollektion. Deras djupa kunskap om råvaror, den unika upplevelsen av hantverket och en brinnande önskan att hålla jämna steg med marknadens växlande behoven för lyxmode är alla kännetecknande och väsentliga delar av CASHMERE CULTUREs filosofi.


Alla pashmina plagg från CASHMERE CULTURER vävs i ren kashmir från Mongoliet och Tibet där den bästa kvaliteten finns.

Mer
per sida
Visar 1 - 21 av 259 resultat